Window4u-ico
Skip to main content

ALUPROF

Aluprof is een grote Europese fabrikant van aluminium kozijnen. De systemen van Aluprof staan bekend om hun goede isolatie, kwaliteit en duurzaamheid. Niet alleen worden de producten van Aluprof gebruikt bij de bouw van nieuwbouwwoningen, ook bij scholen, stadions en kantoorgebouwen worden de aluminium kozijnen van Aluprof veelvuldig gemonteerd.

Wilt u meer informatie over aluminium kozijnen van Aluprof of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij garanderen u een offerte op maat binnen 48 uur, natuurlijk tegen een scherp tarief. Wilt u de kozijnen direct na levering laten monteren? Ook de montage van de kozijnen kan door Konkrea International geregeld worden.

Bekijk hieronder zowel de kozijnsystemen als de deursystemen van het merk Aluprof die Konkrea International aanbiedt.

Aluminium raam- en deursystemen

De aluminiumsystemen van ALUPROF maken de constructie van vele soorten ramen en deuren mogelijk, afhankelijk van de toepassing en de eisen aan functionaliteit, esthetiek, warmte-isolatie, inbraakwerendheid, rookdichtheid of vuurbestendigheid. Onder hen bevinden zich zowel constructies zonder warmte-isolatie die dienen voor het bouwen van interne scheidingswandjes en deuren (MB-45, MB-45 Office, MB-EXPO, MB-80 Office) of het ombouwen van balkons (systeem MB-23P), maar ook oplossingen die zijn gebaseerd op thermisch geïsoleerde profielen (MB-86, MB-60, MB-70, MB-59S). Een aanzienlijk deel van de thermisch geïsoleerde systemen is beschikbaar in de versie “HI”, die zich kenmerkt door speciale inzetten in de profielen die de warmtedoorgangscoëfficiënt verlagen.

Raam- en deursystemen specificaties