Window4u-ico
Skip to main content

Diensten Konkrea International

Naast het leveren van zowel aluminium als kunststof kozijnen biedt Konkrea International ook de mogelijkheid om deze kozijnen direct te monteren.
Ons eigen ervaren montageteam monteert de kozijnen wanneer u wilt, eventueel zelfs direct bij levering. Dankzij deze service hoeft u geen externe partijen in te schakelen voor het monteren van de kozijnen. U bestelt de kozijnen bij ons en ook de montage kan, indien gewenst, meteen geregeld worden.

Kozijnen voor de bouw

Wij leveren in grote getale kozijnen voor de bouw. Heeft u een nieuwbouwproject of een renovatieproject en bent u op zoek naar kozijnen van topkwaliteit? Neem dan contact met Konkrea International op. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een offerte op maat. Daarnaast garanderen wij u een levering van de kozijnen binnen vier weken.

Kozijnen voor studentenhuizen

Ook wanneer u op zoek bent naar kozijnen voor studentenhuizen kunt u contact opnemen met Konkrea International. Wij leveren kwaliteit kozijnen van de merken: Aliplast, Aluprof Aluplast en Inoutic. Ook de montage van de kozijnen kan door Konkrea International gerealiseerd worden. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat de kozijnen snel geplaatst worden. Of het nu gaat om kozijnen voor een nieuwbouw studentenhuis of voor een renovatie binnen een studentenhuis, bij Konkrea International bent u aan het juiste adres.

Altijd een scherpe prijs

Neem voor meer informatie contact met ons op. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een offerte op maat. Doordat wij de kozijnen direct vanuit de fabriek leveren bij uw bouwproject, kunnen wij deze tegen een scherpe prijs aanbieden. Kiest u ervoor om ook de montage door ons uit te laten voeren, dan scheelt dit niet alleen in de kosten maar ook in tijd. Wij garanderen u dat de kozijnen binnen vier weken geleverd worden.