Window4u-ico
Skip to main content

INOUTIC

Inoutic is een toonaangevende fabrikant van kunststof kozijnen. Inoutic staat bekend om zijn hoofwaardige kwaliteit kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. Binnen de Nederlandse markt biedt Inoutic het NL71 Arcade profiel aan. Dit profiel is speciaal afgestemd op de Nederlandse weersomstandigheden. Zo zijn de kunststof kozijnen van Inoutic duurzaam, bestemd tegen alle weersomstandigheden en blijven ze vormvast. Daarnaast voldoet het hang- en sluitwerk van de Inoutic kozijnen aan de strenge richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Wilt u meer informatie over de kunststof kozijnen van het merk Inoutic of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Naast dat u binnen 48 uur na aanvraag een offerte op maat ontvangt, garanderen wij u ook een snelle levering van de kozijnen. Ook voor het monteren van de kozijnen bent u bij Konkrea International aan het juiste adres. Dankzij ons unieke concept heeft u slechts één contactpersoon nodig die zowel de levering als montage regelt. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Bekijk hieronder zowel de kozijnsystemen als de deursystemen van het merk Inoutic die Konkrea International aanbiedt.

Raam- en deursystemen

NL 71 ARCADE

Gebaseerd op ons profielsysteem Arcade met volledig ontwikkelde 5-kamertechnologie, garanderen een optimale warmte-isolatie. Daarnaast overtuigend door zijn mooie aanzicht.

Product specificaties