Window4u-ico
Skip to main content

OVER KONKREA INTERNATIONAL

Wij zijn Konkrea International, dé leverancier van zowel kunststof als aluminium kozijnen binnen de gehele Benelux. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw weet Konkrea International precies wat uw bouwproject nodig heeft.

Wij staan bekend om onze flexibiliteit en snelheid. Of het nu gaat om projecten van grote of kleine omvang, bij Konkrea International bent u aan het juiste adres. Dankzij ons ervaren montageteam kunnen wij naast het leveren van de kozijnen, deze ook meteen monteren. Dit alles zonder tussenkomst van externe partijen, waardoor wij niet alleen kwaliteit maar ook snelheid van uw project kunnen garanderen.

Uitsluitend leveren wij alleen maar topkwaliteit kozijnen van de merken: Aliplast, Aluprof, Aluplast en Inoutic. Deze staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het beslag van de kozijnen is van de merken Siegenia en Gretsch-Unitas. Onze kozijnen worden altijd geleverd met minimaal HR++ glazen. Bent u op zoek naar kozijnen met veiligheidsglas of triple glas? Ook deze zijn, afhankelijk van het profiel, snel leverbaar door Konkrea International.

De voordelen van Konkrea International op een rij:
Kozijnen van topkwaliteit
Offerte binnen 48 uur
Levering binnen vier weken
Eigen ervaren montageteam
Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Bent u voor uw bouwproject op zoek naar aluminium of kunststof kozijnen van topkwaliteit, welke ook nog eens binnen vier weken geleverd en gemonteerd kunnen worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een offerte op maat!