Window4u-ico
Skip to main content

Aluprof raam- en deursystemen

MB-60 INDUSTRIAL

Een kenmerkende eigenschap van de ramen in de versie Industrial is de verrijking van de profielen met extra decoratieve profielen die verwijzen naar de stalen ramen in gebouwen die vallen onder monumentenzorg. Dankzij de toepassing ervan verkrijgt een gemoderniseerd object een veel betere bescherming tegen warmteverlies via het raam.

MB-60 US

Ramen die van de elementen van dit systeem gemaakt zijn, hebben een vleugel die onzichtbaar is van de buitenkant van het gebouw. In een reeks van aaneengesloten vaste en opengaande deuren is het onmogelijk om de locatie van deze vleugels te onderscheiden.

MB-60E

Het systeem wordt gebruikt om deuren en raamgehelen met deuren te maken. Het maakt het mogelijk om constructies met goede eigenschappen te maken en tegelijkertijd een economisch niveau van de productiekosten, comfort en verminderde montagetijd te garanderen.

MB-60EF

Het systeem maakt ramen mogelijk die aangepast zijn voor de montage in de MB-SR EFEKT gevel uit te voeren. De gevel krijgt hierdoor een specifiek uiterlijk, d.w.z. aan het buitenoppervlak van de volledig glazen gevel is het aluminium raam duidelijk zichtbaar, waarbij de buitenoppervlakken van de profielen van de ramen en de gevel in een vlak liggen.

MB-60

De profielen van het basissysteem MB-60 zijn opgebouwd uit 3 kamers en een thermische afstandhouder van het type “omega”. Het systeem is ook verkrijgbaar in de versie MB-60HI met verhoogde thermische isolatie die wordt bereikt dankzij de toepassing van speciale isolatieprofielen in de ruimte onder het glas.

MB-60 PIVOT

Het MB-60 Pivot systeem wordt gebruikt om draaiende ramen met een horizontale of verticale rotatie-as uit te voeren. De scharnieren laten de vleugel op de hoek van 0° tot 180° draaien. Het voordeel van de MB-60 Pivot ramen zijn de hoge maximale afmetingen en gewichten van de constructie.