Window4u-ico
Skip to main content

Inoutic NL 71 ARCADE

Elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Als opdrachtgever van nieuwbouw of een renovatieproject staat u voor de uitdaging actuele energiebesparingen en stijlvolle architectuur te combineren. Het systeem NL 71 ondersteunt u bij deze opgave door een mooi aanzicht van het systeem in combinatie met optimale warmte-isolatie. Het design van het profiel is prima te integreren in zowel traditionele als moderne architectuur. Onze Inoutic-kwaliteit staat er daarbij voor garant dat aan de hoogste kwaliteitseisen kan worden voldaan.

Uw voordelen

  • Kosten- en energiebesparingen
  • Goede warmte-isolatie door moderne 5-kamertechnologie
  • Doorgaans de beste kwaliteit en langste levensduur
  • Uitgebreide inbraakbeveiliging en grootste veiligheid
  • Veel mogelijkheden m.b.t. uitstralingen van het systeem door een breed kleurenassortiment
  • De staatversterkingen garandeert goede statische waarden

Inoutic-kozijnsysteem NL 71 Arcade

Gebaseerd op ons profielsysteem Arcade met volledig ontwikkelde 5-kamertechnologie, garanderen een optimale warmte-isolatie. Daarnaast overtuigend door zijn mooie aanzicht.

Kleuren

Verschillende kleurfolies voor de Inoutic systeemprofielen NL 71 bieden mogelijkheden voor individuele architectuur en verschillende woonsferen. Voor uw volledig persoonlijke uitstraling heeft u de keuze uit een kleurenassortiment van 4 standaard- en 30 speciale kleuren. Deze kleuren zijn verkrijgbaar voor de raam- en deursystemen NL 71 Arcade, hefschuifpuien en andere accessoires.